Monday, May 29, 2017

Black Pearl @ Bubble Halal Ipoh

Assalamualaikum bloggers..


Business kecil-kecilan mama Iskandar masih beroperasi sehingga sekarang ye. Alhamdulillah tak pernah putus rezeki yang Allah bagi.

Anyone yang terasa suka bangat dengan minuman milk shake, cool blog sebagainya sekiranya ingin mendapatkan topping BLACK PEARL @ BUBBLE boleh hubungi mama Iskandar ye. Untuk flavor air milk shake pun mama Iskandar ada jual. Just Call/Whatsapp 016-3390096 .

Yang dekat sekitar berdekatan dengan lokasi rumah mama Iskandar @ Ipoh mama Iskandar boleh COD. But yang jauh dari mata, jauh berkilo-kilo as usual mama Iskandar boleh hantarkan juga, tapi menggunakan perkhidmatan poslaju jela ye hehehe!

Ok sekian dari mama Iskandar. Assalamualaikum dan semoga awak-awak semua berada dalam rahmat Nya  :)Ya Allah , haramkan wajah kedua-dua ibu bapaku, wajah kedua-dua ibu bapa mertuaku dari disimbah api neraka. Kurniakan buat mereka syurga tanpa hisab. 


 Ya Allah peliharalah anak-anakku selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah anak-anakku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezekinya. Ya Allah jadikanlah anak-anakku sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.

No comments:

Post a Comment